Eduweb – Disseny web Barcelona2024-01-09T12:18:55+01:00

Disseny Web Barcelona amb WordPress i marketing digital

Disseny Web Barcelona amb WordPress i marketing digital

Des de 2008 fem disseny web a Barcelona amb Worpress i fusionem la imaginació i la tecnologia per a ajudar els nostres clients a créixer en aquesta era de transformació digital.

Disseny Web Barcelona, disseny en Word Press i marketing digital

Des de 2008 dissenyem pàgines web a Barcelona i fusionem la imaginació i la tecnologia per a ajudar els nostres clients a créixer en aquesta era de transformació digital.

diseño de páginas web barcelona marketing online

Disseny de pàgines web a Barcelona amb WordPress, marketing digital…

Pàgines web a Barcelona, marketing digital….

Eduweb és una empresa de disseny web a Barcelona, màrqueting digital… centrada en donar solucions a professionals, petites empreses que necessitin una web o un reestiling i a noves empreses o startups que comencen el seu camí. Amb més de 15 anys d’experiència, som especialistes en wordpress i t’acompanyem en el camí.

A eduweb dissenyem pàgines web. Tens 5 segons per a mantenir a un nou visitant en la teva pàgina web. Som aquí perquè els teus visitants es quedin més temps i es converteixin en clients.

Augmenta la teva visibilitat en línia, les conversions i les visites al teu web, ja sigui a través de Google, RRSS, newsletters

Convertim el trànsit de la teva pàgina web en clients i ajudem a fer que la teva botiga online sigui una eina de vendes més eficaç.

Aconsegueix una pàgina web que faci créixer el teu negoci. És hora de donar-li a la teva petita empresa un aspecte professional. Dissenyem pàgines web atractives per a petites empreses ja sigui amb especificacions simples o complexes.

Comences un negoci online? Hem ajudat moltes empreses a créixer i podem ajudar-te i guiar-te en cada pas que donis i a baix cost.

WordPress és el sistema de gestió de continguts més gran del planeta i ofereix el més gran i robust sistema de desenvolupadors d’extensions del món.

disseny web wordpress barcelona

Eduweb ofereix el desenvolupament de webs en WordPress, la solució perfecta per a les empreses i institucions que volen un disseny elegant, una rica experiència multimèdia i una àrea d’administració intuïtiva per a modificar el contingut. WordPress és el sistema de gestió de continguts més gran del planeta i ofereix el més gran i sistema de desenvolupadors d’extensions del món, obrint les portes a l’escalabilitat i a la capacitat d’expansió.

FASES DE CREACIÓ EN DISSENY WEB

A eduweb, el disseny web és un procés integral. Les nostres pàgines web no són únicament boniques visualment, sinó que també funcionen eficaçment. Des del principi, tenim en compte l’estratègia de continguts, l’arquitectura de la informació, l’usabilitat i la manera de comercialitzar productes o serveis cap al teu públic objectiu.

creació botigues onlineBarcelona

Quants dels visitants de la teva pàgina web es converteixen en clients? Ajudarem al fer la teva botiga online sigui la teva eina de vendes més eficaç, que l’experiència de compra dels teus clients superi les seves expectatives i recuperis ràpidament la inversió.

TRUCA AL 93 237 96 29 – OFERIM SOLUCIONS ONLINE A 360°

Creem solucions digitals elegants i eficaces per a ajudar els nostres clients a aconseguir els seus objectius de negoci i fer créixer així la seva marca ONLINE

Blog de projectes i treballs recents i moltes altres coses més…

Aquí veuràs  una mostra d’alguns projectes realitzats per eduweb. Segueix el blog de eduweb, les últimes novetats i trucs d’internet, en disseny web, disseny gràfic, comerç electrònic, tecnologies de la informació, màrqueting online, etc.

Vídeos formatius amb venda online by Life Futbol System

Entregada la nueva web a Life Futbol System!. La web consiste en un sistema formativo futbolístico que reúne la experiencia de más de 30 años de la empresa.Todos los conocimientos se trasladan al usuario a través de videos y workshops, alojados en vimeo, que se pueden adquirir en el ecommerce y visualizar online en la propia web mediante un sistema de membresía y suscripciones.

Nova web per a MQ Arquitectura de Barcelona

Nuestro cliente, MQ arquitectura, es evidentemente un estudio de arquitectura. El concepto y diseño de esta web se puede definir como minimalista, moderno, elegante y directo. Las últimas tendencias en diseño web navegan hacia amplitud de la páginas (full-screen), muchos espacios entre contenido para que la web respire, imágenes y tipografía grandes y contenido en texto y recursos mínimamente necesario...muy directas.

Go to Top